Lovehandles weg met coolshaping

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Lukt het niet om je lovehandles weg te krijgen? En wil je graag weer strakker in je vel zitten? Ontdek het effect van coolshaping. Met coolshaping kunnen we heel plaatselijk vet bevriezen, waardoor de vetcellen afbreken en op een natuurlijke manier uit je lichaam gaan. Het is de droom methode wanneer het niet lukt om je lovehandles weg te krijgen door middel van sporten en/of afvallen.

Cryolipolyse-behandeling bij de lovehandles

Lovehandles bestaan uit twee zones die we met behulp van cryolipolyse weg kunnen halen. Bij een cryolipolyse-behandeling bevriezen we heel plaatselijk het vet. We markeren de probleemzone, in dit geval de lovehandles, en plaatsen vervolgens de behandelkop van de Body-Wizard Duo. Het apparatuur zuigt de huid vacuüm en vervolgens bevriest het tot -9°C. Dit is geheel pijnloos, het vacuüm zuigen en bevriezen kan enkel iets gaan tintelen. Nadat de behandelkop eraf gaat geeft de behandelaar nog een diepe massage met een vochtafdrijvend serum. Daarna gaat je lichaam de komende weken aan de slag! 

Lovehandles weg met cryolipolyse

Cryolipolyse zorgt voor zichtbaar resultaat

Je lichaam voert de bevroren vetcellen in kleine hoeveelheden tegelijk af. Je lichaam heeft hierdoor de tijd om te wennen aan je nieuwe lichaamsvorm. Het voordeel hiervan is dat je geen slappe huid krijgt, maar dat je huid mooi strak blijft. Na twee maanden zie je het resultaat in de spiegel. Je lovehandles zijn zichtbaar verminderd in vetpercentage. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Benieuwd wat coolshaping voor jou kan betekenen? 

Prijzen

Bij BG-CoolShape Kliniek bespreken we tijdens het intakegesprek hoeveel de cryolipolyse-behandeling in totaal gaat kosten. Dit baseren we op het aantal zones dat je wilt behandelen en het aantal sessies dat nodig zijn voor jouw gewenste resultaat. De lovehandles tellen als twee zones.

 • Cryolipolyse-behandeling

  Een behandeling van een enkele plaatsing (zone).

  • €175 per zone
 • Openingsactie!

  Deze zomer is jouw eerste cryolipolyse-behandeling slechts:

  • €175 €98 per zone
 • Zomerpakket

  Deze zomer hebben we een pakket samengesteld van 3 behandelingen!

  • €1050 €750 bij 2 zones
   €1575 €1125 bij 3 zones
   €2100 €1500 bij 4 zones

Wil je trots zijn op je figuur?

Bij BG-CoolShape Kliniek zorgen we ervoor dat je weer lekker in je vel zit. Door middel van vet bevriezen kunnen we het randje vet verwijderen dat je niet wegkrijgt. Benieuwd naar het effect van coolshaping?