Cryolipolyse: tijdens de behandeling
Cryolipolyse: tijdens de behandeling

Knievet laten bevriezen

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Vet bij je knieën is vaak moeilijk om weg te krijgen met sporten, hetzelfde geldt voor vet rond je enkels. Het heeft namelijk vaak ook te maken met je genen. Wil je graag minder vet bij je knieën, maar lukt het niet? Cryolipolyse is het antwoord op je vraag. Bij cryolipolyse, of coolshaping, bevriezen we je knievet. Hierdoor bevriezen de vetcellen en breekt je lichaam ze op een natuurlijke manier af. Een cryolipolyse-behandeling is bewezen effectief en ook geheel pijnloos. Voel je weer zeker over je lichaam!

De cryolipolyse-behandeling

Hoe werkt cryolipolyse bij knieën? Tijdens de behandeling markeren we de probleemzone, in dit geval de knie. Elke knie telt als een zone, dus behandelen we twee zones. Vervolgens zetten we de behandelkop van de Body-Wizard Duo op je knieën. Deze zuigt het knievet vacuüm, waarna het bevriezen gaat beginnen. Na de behandeling is de huid wat rood en opgezwollen. De behandelaar masseert de behandelde zone stevig en intensief. Vervolgens doet je lichaam de rest van het werk. De behandeling is geheel pijnloos en je hebt ook geen hersteltijd. 

Resultaat: geen vet meer bij je knieën

Na ongeveer twee maanden heeft je lichaam de meeste vetcellen veilig en natuurlijk afgevoerd. Vanaf dat moment ga je het resultaat echt zien. Na slechts één behandeling zie je al verschil in het knievet. Na een tweede en derde behandeling is het vetpercentage 20-40% verminderd. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat. 

Coolshaping behandeling in vertrouwde kliniek

Prijzen van cryolipolyse

De prijzen voor een cryolipolyse-behandeling worden bepaald aan de hand van het aantal zones die je wilt behandelen. Daarnaast kijken we ook naar het aantal sessies dat nodig is voor jouw gewenste resultaat, gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig. Wanneer je je knieën laat behandelen zijn dit twee zones.

 • Cryolipolyse-behandeling

  Een behandeling van een enkele plaatsing (zone).

  • €175 per zone
 • Openingsactie!

  Deze zomer is jouw eerste cryolipolyse-behandeling slechts:

  • €175 €98 per zone
 • Zomerpakket

  Deze zomer hebben we een pakket samengesteld van 3 behandelingen!

  • €1050 €750 bij 2 zones
   €1575 €1125 bij 3 zones
   €2100 €1500 bij 4 zones

Wil je je zeker voelen over je lichaam?

Bij BG-CoolShape Kliniek kunnen we pijnloos en effectief vet bevriezen. Dit doen we niet alleen bij de knieën, maar bijvoorbeeld ook bij de buik, onderkin en benen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek wat cryolipolyse voor jou kan betekenen.