Cryolipolyse-behandeling bij je billen

Pijnloos en effectief vet verwijderen zonder operatie!

Ronde billen staan vaak hoog op het wensenlijstje, maar heb je een vetrandje dat maar niet weggaat? De kleine vetophopingen onder je billen worden ook wel banana rolls genoemd. Banana rolls hebben deels met je gewicht en leeftijd te maken, maar het is ook genetisch aangelegd. Het is bijna onmogelijk om dit plaatselijke vet weg te krijgen met sporten of gezond eten. Cryolipolyse zorgt ervoor dat je binnenkort billen hebt waar je trots op bent.

Hoe werkt cryolipolyse?

Dankzij de nieuwste technologie kunnen we het vet bij je billen bevriezen, waardoor de vetcellen afsterven. Tijdens de behandeling plaatsen we de behandelkop op de probleemzone en bevriest de Body-Wizard Duo de vetcellen. Je lichaam voert deze vervolgens op een geheel natuurlijke wijze af. Daarnaast is de behandeling geheel pijnloos en heb je ook geen hersteltijd. Wil je meer weten over hoe het werkt en hoe de behandeling verloopt? 

Zichtbaar resultaat met cryolipolyse

Na de behandeling heeft je lichaam ongeveer twee maanden nodig om het grootste deel van de vetcellen af te voeren. Dit gebeurt langzaam en in kleine hoeveelheden, zodat je lichaam genoeg tijd heeft om te wennen aan de nieuwe lichaamsvorm. De huid blijft daardoor stevig, wat extra belangrijk is om je billen mooi rond te houden. Het resultaat? Mooie ronde billen zonder vetrandjes eronder. 

Prijzen van cryolipolyse

Een cryolipolyse-behandeling bij de billen wordt als twee zones gerekend. De onderkin telt bijvoorbeeld mee als een zone. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de totaalprijs is.

 • Cryolipolyse-behandeling

  Een behandeling van een enkele plaatsing (zone).

  • €175 per zone
 • Openingsactie!

  Deze zomer is jouw eerste cryolipolyse-behandeling slechts:

  • €175 €98 per zone
 • Zomerpakket

  Deze zomer hebben we een pakket samengesteld van 3 behandelingen!

  • €1050 €750 bij 2 zones
   €1575 €1125 bij 3 zones
   €2100 €1500 bij 4 zones
BG-CoolShape Kliniek Social Media

Wil jij ook lekker in je vel zitten?

Bij BG-CoolShape Kliniek bevriezen we vet met zichtbaar resultaat. Cryolipolyse is niet alleen bij de billen, maar bij nog meer zones mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek wat cryolipolyse voor jou kan betekenen.